Haluatko tutustua tämän larpin tekijätiimiin?
Täältä löydät pienet esittelyt meistä kaikista!

 

Ulla, 30, pelinjohtaja
Tarinoita niiden kaikissa muodoissa rakastava haaveilija, jolta löytyy kokemusta tapahtumien järjestämisestä myös larppien ulkopuolelta. Kotina Tampere, mutta kotonaan yhtälailla maailmalla. Vastaa yhdessä Annun kanssa mm. kirjoitustiimistä, maailmankuvan hiomisesta, ilmoittautumisten käsittelystä ja pelaajavalinnoista.

Annu, 28, pelinjohtaja
Kolme vuotta sitten larppauksen aloittanut ja nopeasti sen syvään päähän uponnut pj-ensikertalainen. Ryhmänohjauskokemusta on kertynyt teatterissa sekä ohjaus- että koulutustehtävissä. Puuskupuhin perikuva, jolle tärkeintä on se, että homma toimii ja kaikilla on kivaa. Vastaa yhdessä Ullan kanssa mm. kirjoitustiimistä, maailmankuvan hiomisesta, ilmoittautumisten käsittelystä ja pelaajavalinnoista.

Anna, 27, käytännönvastaava
Rempseän järjestelmällinen jokapaikanhöylä, joka tykkää excel-taulukoista, laulamisesta ja lakanoiden taittelusta. Kokemusta löytyy lukuisten larppien järjestämisen lisäksi nuorisoleirien ohjaamisesta Suomessa ja Saksassa. Vastaa tässä projektissa mm. kotisivuista, tilojen vuokraamisesta, taloudesta, workshop-päivän ohjelmasta sekä ruokahuollosta.

Bella, 30, kirjoittaja
Kaikennähnyt pelinkirjoittajaveteraani, pirteä ja ahkera optimisti, joka tykkää keltaisesta väristä, lämpimistä peitoista ja leipomisesta. Kirjoittamisen lisäksi osallistuu ruokahuollon suunnitteluun ja toteutukseen.

Elisabet, 23, kirjoittaja
Kirjailija, teatterin ja elokuvakulttuurin aivopesemä mietiskelijä, sekä suohon uppoava seikkailija. Paatunut larppijuonija. Maailmanpelastuskompleksi aformismi kerrallaan.

Elmu, 28, kirjoittaja
Isosydäminen karhu ja halien asiantuntija. Joka paikan työkalu, jolle turvallisuus on tärkeää, samoin kuin hyvät larppien actionjuonet. Punaisen Ristin EA 1® -kurssin käynyt ja valmis toimimaan.

Matilda, 27, kirjoittaja
Ilmaisutaitolukion ja kaiken maailman humanistien kasvattama hobitti, jonka elämänilon takaamiseen tarvitaan usein vain hyvä kirja sekä oikein keitetty teekupponen. Pelinkirjoitus on lisätty ihan äskettäin kiinnostuksenkohteiden loputtomaan listaan.

Mira, 24, kirjoittaja
Tuleva pelitutkija ja kirjastotäti, harrastaa valokuvausta, videopelejä ja roolipelejä. Hobitti ja puuskupuh, joka haaveilee corgeista. Pelinkirjoituksesta kokemusta muutaman larpin verran, rakastaa kiemuraisten ihmissuhteiden kehittelyä.

 

YHDISTYS
Epel Larp ry, Tampere

 

OTA YHTEYTTÄ
ensipeli (at) gmail.com