Olipa kerran Tylypahkassa on aloittelijaystävällinen multifandom-liveroolipeli, joka pelataan Ylöjärvellä 3.-5.8.2018. Peli rakentuu ihmissuhdedraaman, juonittelun, huumorin, seikkailun, mysteerien ja Harry Pottereista tutun taian ympärille. Peli sijoittuu Tylypahkaan 20 vuotta kirjoista tuttujen tapahtumien jälkeen, ja sarjan sankarit on korvattu erilaisista kirjoista, elokuvista ja sarjoista inspiraationsa saaneilla teini-ikäisillä hahmoilla.

Pelin järjestää pirkanmaalainen Epel Larp ry Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella. Epel Larp ry toimii vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta.

Pelinjohto: Ulla Karikko & Annu Hakala
Käytännönvastaava: Annastina Nyhammar
Pelinkirjoittajat: Annu Hakala, Bella Nyhammar, Elisa Luhtala, Elisabet Varjolahti, Matilda Miettinen, Mira Strengell & Ulla Karikko

Lue lisää: Tiimi

 

Pelikokonaisuuteen kuuluu ennen peliä Tampereella järjestettävä workshop-päivä sekä itse peliviikonloppu. Peliin otetaan 48 pelaajaa ja toivomme saavamme mukaan runsaasti niin ensikertalaisia kuin kokeneitakin. Peliin voi hakea kuka tahansa larppauksesta ja pelin konseptista kiinnostunut, kotipaikkakunnasta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

Huom. Pelin ikäraja on 15 vuotta, joka pelaajien tulee olla täyttänyt pelaajatapaamiseen 21.7.2018 mennessä. Alaikäiset pelaajat tarvitsevat virallisen luvan huoltajaltaan. Lupa vaaditaan jo ilmoittautumisvaiheessa siten, että huoltaja täyttää muutaman kohdan ilmoittautumislomakkeeseen.

Hinta: 20 €, sisältää koko pelikokonaisuuden (täysihoito ja kahden yön yöpyminen leirikeskuksessa peliviikonloppuna, valmiiksi kirjoitettu hahmoprofiili, yhteisiä lavasteita sekä workshop-päivän materiaalit ja ruokailu). Hinta ei sisällä pelaajien kouluasua tai muita henkilökohtaisia asusteita tai proppeja. Maksutiedot lähetetään osallistujille sähköpostilla, eräpäivä 10.7.2018.

 

WORKSHOP-PÄIVÄ

Workshop-päivän aikana mm. tehdään larppaamisen käytänteitä ja pelin maailmankuvaa tutummaksi, tutustutaan vastapelaajiin ja hahmoihin, tehdään kevyitä kontakti- ja improharjoituksia sekä valmistetaan taikasauvat ja opetellaan käyttämään niitä. Tämän jälkeen olet niin valmis larppiin kuin suinkin mahdollista!

Paikka: Helapuiston nuorisokeskus, Arkkitehdinkatu 9, 33720 Tampere
Aika: lauantai 21.7.2018, klo 9-18, sis. tauot & ruokailun

 

PELIVIIKONLOPPU

Paikka: Antaverkan leiri- ja kurssikeskus, Antaverkantie 279, 33480 Ylöjärvi
Aika: perjantai-sunnuntai 3.-5.8.2018

Viikonlopun aikataulu: (Pienet muutokset mahdollisia.)

Perjantai 3.8. Paikalle saa alkaa saapua klo 17 alkaen, minkä jälkeen voi tutustua pelipaikkaan ja vastapelaajiin. Klo 19 alkaa alkubriiffi, jonka jälkeen syödään iltapala ja yövytään.

Lauantai 4.8. Pelaaminen aloitetaan aamiaisen jälkeen, n. klo 10. Peli kestää noin 9 tuntia, ja sen aikana syödään lounas ja päivällinen. Peli päättyy viim. klo 19, minkä jälkeen pidetään loppubriiffi, saunotaan (vapaaehtoista) ja yövytään pelipaikalla.

Sunnuntai 5.8. Aamiaisen jälkeen siivotaan yhteisvoimin. Pelipaikalta aletaan poistua viimeistään klo 13.

 

OTA YHTEYTTÄ
ensipeli (at) gmail.com

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa, ole rohkeasti yhteydessä pelinjohtoon ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että me emme vastaanota ilmoittautumisia sähköpostitse.

 

FACEBOOK
FB-tapahtumasivu

Voit vapaasti liittyä OKT:n FB-eventtiin ja kutsua mukaan muita kiinnostuneita! Tapahtumasivulla julkaistaan mm. uutisia ja vinkkejä larppiin liittyen.

 

YHDISTYS
Epel Larp ry, Tampere
Löydät meidät myös Facebookista!