5. lk7. lkAikuisetHahmolista

 

Aurori Emma Swan
28, f
Taikaministeriön Tylypahkaan lähettämä aurori, joka yrittää sinnikkäästi selvittää mitä Tris Priorille oikeasti tapahtui. Swanin on jo useampaan otteeseen kuultu toteavan, että seuraavalla viikolla hän varmasti poistuu muille maille, mutta se on toistaiseksi jäänyt vain yritykseksi. Entinen rohkelikon kasvatti on kuitenkin reilu, eikä katso nuoriakaan alaspäin. Emma on välillä esimiestensä harmiksi ylittänyt toimilupiaan puuttumalla oppilaiden kahakoihin tai antamalla rötöstelijöille vähän enemmän siimaa kuin olisi tarpeen. Kuulustelutilanteissa aurori Swan on kuulemma kuumottava, ja ne muutamat jotka eivät vielä ole raporttia Trisin kuolinyöstä hänelle antaneet odottavat vuoroaan jännityksellä.
Lähdemateriaali: Olipa kerran
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Matilda M
 

Professori Haymitch Abernathy (NPC)
50+, m
Luihuisen tuvanjohtaja, joka opettaa lisäksi pimeyden voimilta suojautumista, mikä on suuri ihme, sillä Haymitch tunnetusti vihaa lapsia, nuoria tai työtään, suhtautuu opettamiseen leväperäisesti ja lievittää tuskaansa hörppimällä väkeviä taskumatistaan aamusta iltaan.
Lähdemateriaali: Nälkäpeli
Pelaaja: Ulla K
 

Ex-valmentaja Sue Sylvester (NPC)
50+, f
Oppilaissa ja muissa opettajissa pelkoa ja kunnioitusta herättävä Puuskupuhin tuvanjohtaja, joka toimi ennen loukkaantumistaan lennonopettajana ja huispausvalmentajana. Tänä viikonloppuna toimii koulun keittäjänä kotitonttujen lakon jätettyä keittiöt tyhjäksi.
Lähdemateriaali: Glee
Pelaaja: Bella N
 

Vahtimestari Thor Odinson (NPC)
39, m
Edeltäjäänsä Argus Voroa huomattavasti rennompi ja komeampi vahtimestari, jonka vastuulle kuuluu ikivanhan linnan kunnossapito sekä satunnainen jälki-istuntojen valvonta. Toimii tänä viikonloppuna koulun keittäjänä kotitonttujen lakon jätettyä keittiöt tyhjäksi.
Lähdemateriaali: Marvel
Pelaaja: Anna N
 

Rouva Beth Pannu (NPC)
50+, f
Sairaalasiivestä löytyvä koulun tomera parantaja, joka tekee päivästä toiseen parhaansa pitääkseen oppilaat hengissä.
Lähdemateriaali: Disney
Pelaaja: Annu H

 
Lyhyemmät NPC-vierailut
Yllämainittujen lisäksi pelissä vierailee kourallinen NPC-pelaajan ja pelintekotiimin kesken jaettavia hahmoja, jotka tekevät lyhyempiä visiittejä peliä elävöittämään.
Pelaajat: Katri P, Ulla K, Annu H & Matilda M

 

5. lk7. lkAikuisetHahmolista