Pelissä on 47 vapaasti haettavaa oppilashahmoa. Voit hakea mitä vain sinua kiinnostavia hahmoja riippumatta siitä, minkä ikäinen, näköinen tai sukupuolinen olet, tai oletko koskaan hahmosta tai sen lähdemateriaalista kuullutkaan.
 

5. lk7. lkAikuisetHahmolista

 

KORPINKYNSI

Elinor Dashwood
17, f
Elinor kuuluu hyvintunnettuun ja vanhaan puhdasverissukuun ja onkin perheensä tytärkatraan vanhimmainen. Elinorin äiti tunnetaan melko tyhjäpäisenä seurapiiriperhosena, kun taas Elinor itse on aina vaikuttanut mitä tunnollisimmalta ja ahkerimmalta tytöltä ja onkin ollut opettajiensa lempioppilaita. Tämä vuosi on kuitenkin tuonut muassaan tytössä uusia piirteitä. Emma Woodhousen perustamaan eliittikerhoonkin kuuluva Elinor on näet ehätetty toisinaan kauan ulkonaliikkumiskiellon jälkeenkin kiiruhtamasta pihamailla. Pahat kielet laulavatkin tytön olleen milloin humalassa ja milloin muuten vain sekaisin. Elinorin hyvät ystävät V ja Susan tosin varmastikin vannoisivat tytön kunniallisuuden nimeen. Hiljattain tyttö on vaikuttanut väsyneemmältä ja stressaantuneemmalta kuin aiemmin, mikä lienee noiden tummien silmänalusten perimmäinen syy?
Lähdemateriaali: Järki ja Tunteet (Jane Austen)
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Sanna P
 
Merlin Ealdor
17, m
Koko vuosikurssi piti walesilaisesta tuppukylästä tupsahtanutta Merliniä vähän outona jo siitä lähtien, kun tämä kertoi saaneensa taikasauvansa linnulta. Ujo ja kömpelö poika ei oikein koskaan sopinut mihinkään porukoihin ja hänet löytääkin lähes poikkeuksetta joko kirjapinon tai sen ainoan ystävänsä, Sally O’Haran, seurasta. Merlin on ilmeisen lahjakas ja fiksu jopa muihin tupansa nörtteihin verrattuna, mutta harva kiinnittää tähän huomiota, koska poika mieluiten välttelee valokeilaa ja on yleensä milloin kenenkin heittopussina. Hän ehtii ahkeroida kaikessa hiljaisuudessa paitsi omansa, myös joidenkin muiden oppilaiden läksyt – visusti opettajakunnalta salassa, tietenkin. Viime aikoina muutamat ovat joutuneet hieraisemaan silmiään, kun Merlin on nähty Rohkelikon huispaussankari Luke Skywalkerin seurassa.
Lähdemateriaali: Merlin (BBC)
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Helen H
 
V. Rosier (ent. Kuhnusarvio)
18, m
Kuhnusarvion puhdasverinen perhe on tehnyt kaikkensa puhdistaakseen maineensa isovanhempien kuolonsyöjästatuksesta ja pysyäkseen seurapiireissä mukana. V:n tempaus muuttaa nimensä isovanhempiensa pimeyden voimiin liitettyyn Rosieriin onkin kummastuttanut monia. Jos hänen sukunimensä onkin nykyään huomiota herättävä, on hänen etunimensä täysi mysteeri: tiettävästi kukaan koulussa ei tiedä hänen etunimeään, eikä V ole kaikkina Tylypahkan vuosinaan sitä suostunut paljastamaan. V on outo oman tiensä kulkija, jonka monet kiinnostuksen kohteet jästikirjallisuudesta salaliittoteorioihin, kasvitieteestä muiden oppilaiden kuolonsyöjäkytköksiin herättävät sekä hämmennystä että paheksuntaa. Onko pojan pakkomielle pimeyden voimia kohtaan vain teini-ikäisen kapinaa vai onko pojassa synkkä puoli, jota pitää varoa?
Lähdemateriaali: V niin kuin Verikosto
Hahmokirjoittaja: Annu
Pelaaja: Henniina I
 
Susan Pevensie
18, f
Jästiperheestä tuleva Susan oli jo Tylypahkan ensipäivinään huolissaan siitä, miten sopeutuisi velhomaailmaan eivätkä edes menestys Korpinkynnen huispausjoukkueessa, huippuarvosanat kaikissa oppiaineissa sekä johtajatytön asemaan nouseminen ole nähtävästi tuoneet pysyvää mielenrauhaa tälle ylisuoriutujalle. Nyt viimeisen kouluvuoden loppupuolella kontrollifriikin mallioppilaan murheenkryyneinä ovat tiettävästi ainakin tulevat SUPER-kokeet sekä pikkusisko Lucy, jonka kanssa hän on tullut entistäkin huonommin toimeen sen jälkeen, kun tyttöjen isoveli valmistui viime vuonna Tylypahkasta. Kaipa lohtua löytyy edes parisuhteesta, sillä kuka voisikaan olla Susanille sopivampi kumppani kuin mallikas johtajapoika Caleb Prior?
Lähdemateriaali: Narnian tarinat
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Henna-Maija K
 
Anastasia Romanova
17, f
Venäjän taikaimperiumissa tapahtui vuosituhannen alkupuolella verinen vallankumous. Tsaariperheen ja hovin jäsenistä selvisi vain kourallinen pakoon ulkomaille. Anastasia oli selvinneiden joukossa mutta vuosia hukassa. Kuin ihmeen kaupalla, tämä löysi kuitenkin Isoäitinsä vuosien jälkeen ja Tylypahkan myötä myös pikkusiskonsa, Natashan. Siskokset eivät tosin jostain syystä tule toimeen, Anastasian yrityksistä huolimatta. Anastasia on sellainen hauska sekoitus vanhan maailman etikettiä ja vallatonta persoonaa, tyttö on opetettu tavoille muttei selkeästi aina malttaisi olla niin hillitty kuin hänen asemansa vaatii. Tyttöhän on maanpaossa oleville venäjän velhoille edelleen prinsessa, vaikkei itse korosta tätä asemaansa. Ei sinänsä, tuolla kipakalla määrätietoisella luonteella, teräväpäisyydellä ja huolehtivaisuudella hänestä olisi varmaan tullut oikein hyvä hallitsija joskus eikä häneltä ystäviäkään siis puutu.
Lähdemateriaali: Anastasia (Foxin piirretty)
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Mira L
 
Caleb Prior
17, m
Moni toivoi, ettei Calebista olisi tullut Johtajapoikaa, sillä tämän päteminen ja jatkuva oikeassa olemisen tarve olivat tarpeeksi pahoja jo ennen tuota ylennystä asemassa. Vaan tietenkin jätkä valittiin, onhan tämä sen verran tärkeästä ministeriösuvusta. Caleb voi muille vaikuttaa työnarkomaanilta, mutta taustalla on aito tiedonjano ja ohimossa tykyttää jatkuva muistutus siitä, että aikaa elossa on vain rajallisesti. Jos poika ei tiedä johonkin vastausta, hän selvittää sen. Pojan sisko Tris kuoli oudoissa merkeissä ja tytön tapausta selvitellään yhä, Calebistä ei ulospäin olisi edes arvannut hänen olevan sukua Trisille, sillä niin hillitysti hän siskonsa kuolemaan reagoi. Vai onko tuo asiallisuus ja järkkymättömyys vain esitystä? Tietääkö poika jotain siskonsa kuolemasta, mitä muut eivät?
Lähdemateriaali: Outolintu-kirjasarja
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Markku S
 

PUUSKUPUH

Even Næsheim
18, m
Omalaatuinen Even ei paljoa puhu, mutta onpa hänet toisinaan yllätetty tanssahtelemasta pitkin käytäviä tai intoutumassa uusiin projekteihin kameransa kanssa. Poitsu haluaisi omien sanojensa mukaan ohjata lyhytelokuvia. Edellisenä lukuvuonna Even oli poissa koulusta useamman kuukauden – ilman selitystä. Evenin paras ystävä Dean ei ole paljastanut yksityiskohtia, ehkä syytä ei ole kerrottu hänellekään. Kaksikon ystävyys on muutenkin outo ilmiö, Even kun ihailee eriskummallisuuksia ja Dean puolestaan kuuluu isänsä olentoja metsästävään perheyritykseen. Miten tällainen dynamiikka toimii käytännössä?
Lähdemateriaali: Skam
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Salli H
 
Dean Winchester
18, m
Toisin kuin pikkuveljensä, Dean on mukana heidän perheyrityksessään. Tämä laitakaupungin renttu on kiinnostunut vanhasta jästimusiikista, kuivasta huumorista ja… alkemiasta? Hänellä on puhtoinen rekisteri niin poissaolojen kuin jälki-istuntojen suhteen, mikä jaksaa yllättää osaa. Häneen pidetään etäisyyttä, sillä millainen hullu haluaa vapaaehtoisesti metsästää ihmissusia ja muita taikaolentoja, olkoonkin luvan kanssa. Deania ei sosiaalisissa tapahtumissa näy, ellei sitten saavu paikalle Evenin raahaamana. Viime aikoina Dean on syönyt aamupalansa Evenin lisäksi Nancy Wheelerin seurassa, mikä on herättänyt kummastusta.
Lähdemateriaali: Supernatural
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Lauri S
 
Sally O’Hara
18, f
Sally on ujo, haaveileva ja toivoton romantikko. Sally saattoi vaatimattomuudessaan jäädä monelta huomaamatta aina viime vuoteen asti, jolloin hän joutui keskelle hyvin julkista skandaalia, jonka seurauksena hänen isänsä joutui vankilaan ja Sally itse muutti pois perheensä luota asumaan serkkunsa Scarlettin perheeseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta lähentäneen tyttöjen viileitä välejä lainkaan. Taikuus ei valitettavasti virtaa Sallyssa yhtä vahvasti kuin runosuoni, minkä vuoksi hänellä on välillä vaikeuksia pärjätä taikasauvaa vaativissa aineissa. Onneksi paras ystävä Merlin löytää aina aikaa omilta opinnoiltaan ja esseetehtailultaan myös Sallyn auttamiseen. Merlin ei kuitenkaan voi auttaa Sallya kaksintaistelukerhossa, johon hän on tänä vuonna yllättäen liittynyt. Kukaan kerholaisista ei oikein tiedä, miksi Sally on edelleen mukana, sillä tämä on jatkuvasti sairaalasiivessä Ellen liian nopeiden herjojen vuoksi. Luke on ottanut tavaksi suojella ja opettaa Sallya minkä kerkeää, ja Sallyn onkin huomattu heittävän varsin ihailevia katseita huispauskomistusta kohti.
Lähdemateriaali: Painajainen ennen joulua
Hahmokirjoittaja: Annu
Pelaaja: Henna G
 
Penelope Garcia
17, f
San Franciscon auringosta ennen 1. luokkaa saapunut Penelope on melkoinen jästiteknologian erityisosaaja, ja jos jollakulla on lomilla tai Tylyaho-reissuilla jotain ongelmia laitteidensa kanssa, on Penelope juuri oikea ihminen jolta pyytää apua. Häntä kiehtoo kaikenlaiset pelit, olivat ne sitten perinteisiä tai elektronisia, ja niitä hän harrastaakin ahkerasti neulomisen ohella. Penelope on luonteeltaan hyvin leikkisä ja flirttaileva, mutta suurin osa ottaa hänen käytöksensä huumorilla eikä loukkaannu jos Penelope heittää omanlaistaan läppää. Spencer on hänen rakas, rakas ystävänsä ilmeisesti hyvinkin pitkän ajan takaa. Mutta miksi tätä eloisaa ja värikästä nuorta naista joskus kutsutaan joskus lempinimellä The Black Queen?
Lähdemateriaali: Criminal Minds
Hahmokirjoittaja: Elmu
Pelaaja: Reeta R
 
Edith Crawley
17, f
Edith tulee vanhasta puhdasverisestä suvusta ja onkin löytänyt helposti muiden arvostetun sukujen vesoja ympärilleen. Tyttö jää silti kavereidensa varjoon helposti, kun on vähän tuollainen seinäruusukin joskus, vaikka kuinka yrittää pysyä ystäviensä tahdissa. Tyttö on välillä taipuvainen turhaan negatiivisuuteen, vaikka itse sanoisikin olevansa vain realisti. Edith on koulun lehden päätoimittaja ja tuossa hommassa tytöstä kuoriutuu näpsäkkä nuori nainen, josta näkyy aivan erilaista innostunutta ja motivoitunutta puolta, jopa huumorintajua! Tuo päätoimittajan itsevarmuus tuntuu tosin puhkeavan kuin ilmapallo tytön liittyessä taas ystävänsä Emman seuraan ja moni onkin miettinyt mikä näitä kahta oikein yhdistää. Voi Edithiä, tytöstä olisi vaikka miksi, jos tämä vain uskaltaisi näyttää muille.
Lähdemateriaali: Downton Abbey
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Noora R
 
Steve “Kapu” Rogers
17, m
Steve äänestettiin poikkeuksellisen nuorena puuskupuhien huispausjoukkueen kapteeniksi ja onkin siitä asti tullut kutsutuksi lempinimellään Kapu. Steve on jästisyntyinen ja muutenkin pelottavan sinut sekä jästi- että velhoyhteiskunnan kanssa. Pari vuotta sitten jätkä oli vielä melkoisen ruipelo, kunnes palatessaan viidennelle luokalle, poika oli yhtäkkiä venähtänyt pituutta valtavasti sekä kasvattanut uskomattomat lihakset. Huhujen mukaan, kyseessä on joku lääketieteellinen kokeilu eikä luontainen kasvu – hyi miten friikkiä! Pojan vanhemmat kuolivat myös tuona kesänä ja siitä lähtien poika on asunut bestiksensä Luken luona loma-ajat. Steve on lojaali, ymmärtäväinen, hyvä kuuntelemaan ja tämä auttaisi ketä vain. Jätkällä on toki omat periaatteensa, joista tämä ei hevin jousta, mutta osaa myös perustella omat näkemyksensä loistavasti. Perinteiseen tappeluun jätkää ei kannata haastaa, sillä tämä todellakin on koko koulun vahvin fysiikaltaan. Jätkä taitaa naisten suhteen pitää haasteista, kun jaksaa yrittämällä yrittää Emma Woodhousea – never gonna happen, bro.
Lähdemateriaali: Marvel Cinematic Universe
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Sonya C
 

LUIHUINEN

Rhett Butler
17, m
Karismaattinen ja puhdasverinen Rhett pyörittää Tylypahkassa pahamaineista räjähtävän näpäytyksen rinkiä. Rhett on go-to henkilö aina, jos haluaa saada käsiinsä jotakin kiellettyjen esineiden listalta. Opettajat tuntuvat olevan autuaan tietämättömiä tästä ja pojan valkea veijarimainen hymy sulattaakin yleensä epäilyt ennen kuin ne edes ehtivät muodostua sanoiksi professorien huulilla. Rhett on aina ollut joviaali ja hyvin suosittu tyttöjen keskuudessa. Seurapiireissä juoruillaan Rhettin joutuneen valtavaan tappeluun oman isänsä kanssa, jonka seurauksena Rhett oli kuulemma julistanut kesken seurapiirijuhlien, ettei asuisi isänsä katon alla enää hetkeäkään pidempään. Missä Rhett on asunut sittemmin ja miten ihmeessä tämän temperamenttinen isä ei ole vielä potkinut tätä suvusta? Rhett nähdään useimmiten joko parhaan ystävänsä, Brucen, seurassa tai nöyryyttämässä Spenceriä tavalla tai toisella.
Lähdemateriaali: Tuulen viemää, Scarlett, Rhett
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Hannes P
 
Bruce Wayne
17, m
Waynen suvun perillinen jäi orvoksi ykkösluokkalaisena, kun joku narkkari huhujen mukaan ryöstön yhteydessä tappoi Brucen ökyrikkaat vanhemmat. Bruce asui ja asuu silti yhä edelleen perheensä kartanossa eikä häntä adoptoitu vaikka hän alaikäinen olikin. Kuinkahan Bruce siinä onnistui? Nyttemmin Bruce, yhdessä parhaan ystävänsä, Rhettin, kanssa vetää Luihuisten oleskeluhuoneen sosiaalista elämää. Bruce varakkaana ja puhdasverisenä nuorenamiehenä on mitä halutuinta poikaystävämateriaalia ja hänet onkin napannut Anastasia Romanova. Juorujen mukaan Bruce tosin omistaa liikaa aikaa Luihuisen lyöjätoverilleen, Ellelle, lähes laiminlyöden tyttöystäväänsä. Bruce tunnetaankin riskialttiista pelaustyylistä ja ylikalliista keräilyluudista. Pojan isä nosti aikanaan metelin, kun poika ei saanut tuoda luutaa kouluun ekaluokkalaisena joten Bruce saikin aluksi lellipojan maineen. Bruce ansaitsi pian kuitenkin paikkansa tupalaistensa joukossa kun osoittautui ettei tyylikäs ulkomuoto ja kallis maku estäisi poikaa kohtaamasta kiusaajiaan.
Lähdemateriaali: DC Comics
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Jetro S
 
Emma Woodhouse
17, f
Kunniallisen, vanhan taikaeliittisuvun nuorimmaisella tyttärellä tuntuu olevan kaikki elämän siunaukset puolellaan: hän on kaunis, rikas, suosittu ja taitava saamaan tahtonsa läpi. Miksiköhän tulevalla seurapiirien valloittajalla ei ole ketään komistusta käsipuolessaan, vaikka ihailijoita riittäisi jonoksi asti? Kapu Rogers näyttäisi liittyneen tähän jonoon, mutta neidolle tuskin kelpaa jästisyntyinen orpo, vaikka olisi komea huispauskapteeni kyseessä. Emman ystävyys vähemmän itsevarman Edith Crawleyn kanssa herättää kummastusta; suuren hyväntekijä Emman mukaan Edith on hänen suojattinsa, mutta pahat kielet kuiskivat, että tässä uudessa “ystävyydessä” Emma vie ja Edith vikisee.
Lähdemateriaali: Emma (Jane Austen)
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Freya L
 
Elle Driver
18, f
Elle aiheutti viime huispausottelussa kohun kiroamalla tuomarin ja menettämällä joukkuepaikkansa Sombralle, mutta oikeastaan oli vain ajan kysymys, milloin jo useita varoituksia saanut asennepakkaus menisi liian pitkälle. Elle on kuulemma oppinut viidakon lait lapsuudessaan katujen hämärissä päissä ja Tylypahkan käytävillä voi helposti saada kirouksen niskaansa, jos erehtyy ärsyttämään häntä. Ellen suurin ylpeys on kärmeskielen taito, jonka hän yksin on viiden sisaruksen joukosta perinyt äidiltään, ja suurin häpeä taas äidin tylsän kunnollinen aviomies, joka aikoinaan nosti perheen Iskunkiertokujan apoteekista siivoon keskiluokkaiselämään. Ellen kumppaninvalinta on puolestaan osunut John Krameriin, mikä herättää levottomuutta joissakin ja kummastuttaa kaikkia.
Lähdemateriaali: Kill Bill
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Selene A
 
John Kramer
17, m
Kummallinen, omissa oloissaan enimmäkseen viihtyvä, jokseenkin mysteeriseltä vaikuttava John on tapaus, josta monet eivät oikein tiedä sanoa mitään. Luihuisten tuvassa hän kuitenkin tuntuu olevan kuin kotonaan, sillä hänessä on kunnianhimoa vaikka muille jakaa ja hän tekee kovasti työtä tavoitteidensa vuoksi. Hän pitää monenlaisten, jopa hyvinkin vaikeiden asioiden rakentelusta ja huhutaan, että hän olisi joskus koonnut 1000 palan palapelin yksin alle kahteen tuntiin. John on kertonut tuosta rakkaasta ja arvokkaasta aarteestaan vain harvoille ja valituille ja vielä harvemmat ovat päässeet sen näkemään. Viime aikoina John on liikkunut enemmän Ellen seurassa, jonka kanssa mies tarinoiden mukaan seurustelee, mutta onko tämä täysin vapaaehtoista?
Lähdemateriaali: Saw-leffat
Hahmokirjoittaja: Elmu
Pelaaja: Pinja R
 
Sombra Colomar
18, muu
Onko sinulla salaisuuksia? Sombra todennäköisesti tietää ne jo. Kukaan ei tiedä kuinka Sombra oikein saa tietonsa, mutta hänellä on ehkä koulun kattavin juorupankki kaikesta mitä tapahtuu niin näkyvästi kuin kulissien takana. Terävä sarkasmi ja ongelmien ratkaisu ovat Sombran tavaramerkkejä, eikä ole mitenkään erikoista löytää hänet yrittämässä saada elektronista laitetta toimimaan Tylypahkankin alueella, vaikka hän onkin joutunut seitsemän opintovuotensa aikana toteamaan yrityksen monta kertaa mahdottomaksi. Sombran yhtäkkinen nousu Luihuisen huispausjoukkueen lyöjäksi on nostanut esiin oman keskustelunsa hänen kontakteistaan, mutta toistaiseksi Sombra on vain naurahdellut kuulemilleen kuiskauksille.
Lähdemateriaali: Overwatch
Hahmokirjoittaja: Mira
Pelaaja: Petu A
 

ROHKELIKKO

Castiel Novak
17, m
Castiel vaikuttaa jotenkin oudolta. Hänet saattaa usein nähdä hymyilemässä itsekseen jostain selittämättömästä syystä. Castiel vaikuttaa välillä näkevän asioita joita kukaan muu ei näe ja vaikka poikaa ei olekaan suoranaisesti tavattu puhumasta ääneen itsekseen ovat monet tupatoverit vakuuttuneita että tätäkin tapahtuu. Cas vaikuttaa kunnolliselta jos näitä creepyfaktoreita ei huomioida. Mikään naistenmies Cas ei varmastikaan koskaan tule olemaan eikä hän sosiaalisissa tilanteissa myöskään ole ihan omimillaan. Castiel seuraakin usein parhainta ystäväänsä, Legolasta, miltei koiranpentumaisella lojaliteetillä ja jos Legolas ei ole maisemissa vaikuttaakin Cas olevan jopa jokseenkin ahdistunut ihmisten keskellä. Cas vaikuttaa juuri tarpeeksi oudolta, että juorupiireissä aletaan osoitella syyttäviä sormia Castieliin aina kun jotain outoa tai selittämätöntä tapahtuu.
Lähdemateriaali: Supernatural
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Tiitus P
 
Legolas Greenleaf
17, m
Legolas on Rohkelikon etsijä. Legolas on vaivaannuttavan kaunis/komea poika, vaikkei tunnu juurikaan joutuvan näkemään vaivaa sen eteen. Hän liikkuu sulavuudella vertaansa vailla ja onkin mm. kaksintaisteluissa lähes lyömätön juuri nopeiden liikkeidensä ansiosta. Legolas harjoittelee usein Aragornin kanssa niin kaksintaistelemista kuin miekkailuakin. Kaksikko tuntuu viisveisaavan siitä, ettei pihamaille olisi mitään asiaa tietyn kellonajan jälkeen, saatika Kiellettyyn metsään alunalkaenkaan! Tytöt tahtovat Legolasin ja pojat tahtovat olla hän. Legolakselle koulunkäynti tuntuisi olevan sangen vaivatonta, mutta viimeaikoina poika on vaikuttanut jotenkin huolestuneelta. Normaalisti hyvinkin sosiaalinen nuori mies on alkanut vältellä kohtaamisia muiden kanssa ja ainoastaan paras ystävä, Castiel, on saanut säännöllisesti nauttia Legolasin seurasta. Mistähän tässä on kyse?
Lähdemateriaali: Taru Sormusten Herrasta
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Lee H
 
Luke Skywalker
17, m
Tämä Rohkelikon huispausjoukkueen kiintiörämäpää keksii hurjimmat harhautusliikkeet ja onkin luudanvarrella kuin kotonaan. Vaikka Luke huipauskentällä pitääkin vastajoukkuetta vihollisena, on hän kentän ulkopuolella reilu ja mukava kaikkien kaveri – tosin koko luihuisen tupa näyttää joutuneen Luken mustalle listalle hänen erottuaan ensimmäisestä tyttöystävästään Natashasta. Luke hengaa toisen huispauskomistuksen, Steve ”Kapu” Rogersin kanssa; pojat vaikuttavatkin enemmän veljeksiltä kuin kavereilta ja ovat viettäneet pari viime kesää yhdessä Luken vanhempien luona. Viime aikoina Luke on herättänyt kummastusta viettämällä enemmän aikaa kirjastossa koulun supernörtin, Merlinin, kanssa kuin parhaan ystävänsä seurassa huispauskentällä. Säröileekö bromance vai onko Luke tukiopetuksen tarpeessa?
Lähdemateriaali: Star Wars
Hahmokirjoittaja: Annu
Pelaaja: Aurora H
 
Aviendha Taardad
17, f
Aviendha on kuumapäinen ja tuliluontoinen rohkelikkotyttö. Aviendha vaikuttaa siltä, että sivustakatsoja voisi kuvitella tytön vain odottavan kuka seuraavana hyökkää kimppuun. Parhaasta ystävästään, Arwenista, Aviendha on suorastaan omistuksenhaluinen ja pahat kielet sanovatkin tytöllä olevan epäterve pakkomielle tähän. Aviendha vie suorasukaisuuden aivan uusiin sfääreihin. Aviendhan klaani, Aielit, on peräisin Egyptin aavikoilta ja se näkyy huomattavina kulttuurieroina. Silmiinpistävintä Aviendhan kulttuurin suhteen on kuitenkin se miten tyttö tuntuu vilpittömästi uskovan miesten olevan naisia alempana kaikessa. Tästä oudosta piirteestä huolimatta ei Aviendha vaikuttaisi ylenkatsovan Aragornia laisinkaan. Vaan ei kai Aviendha voisi avoimesti inhota ihastuksenkohteensa Arwenin veljeä?
LähdemateriaalI: Ajan Pyörä
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Miira O
 
Xena Orestes
18, f
Etelä-Euroopasta Britanniaan yksin saapunut Xena on nainen, jolle ei missään nimessä kannata ryppyillä, tai muuten… Tuiman katseen omaava, tulinen ja tumma Rohkelikon tupajoukkueessa jahtaajana pelaava nainen ei siedä nähdä kiusaamista tai nuorempien härnäämistä, vaan puuttuu tällaiseen huonoon käytökseen välittömästi. Se onkin joskus johtanut hänet puhutteluun opettajien kanssa, mutta useimmiten hän on selvinnyt tästä ilman sen suurempaa rangaistusta. Hän selvästi pitää kaksintaistelusta ja on valmis harrastamaan sitä lähes missä ja milloin vain. Osittain tämän vuoksi hän onkin ollut melko pahasti tukkanuottasilla Elle Driverin kanssa, ja tätä voimakasta kamppailua on pitkään käyty huispauskentällä ennen Ellen viimeisintä tempausta. Tarkkasilmäisimmät ovat voineet huomata Xenan katseen olevan viimeisen vuoden aikana enenevissä määrin kiinnittynyt Puuskupuhin tuvan suuntaan, mutta miksi?
Lähdemateriaali: Xena
Hahmokirjoittaja: Elmu
Pelaaja: Lis U
 
Lena “Tracer” Oxton
17, n
“Rohkelikon perikuva” on Tracerista monesti käytetty ilmaisu, ja vain opettajat kutsuvat häntä enää Lenaksi, vaikka kukaan ei oikein muista mistä hän on oikein lempinimensä saanut viidennellä luokalla. Tracerin tuntee helposti näkevänsä joka paikassa jatkuvasti, ja tuntuu että hän tuntee jokaisen. Ei ole täyttä varmuutta siitä, miten hänen keskittymiskykynsä oikein riittää opiskeluun sen suuntautuessa aina kaikkeen muuhun, varsinkin huispaukseen. Tracerista tuli joukkueen kapteeni viime vuonna, ja hän on kantanut tittelinsä kaikkien yllätykseksi kunnialla. Nyt Tracer on kuitenkin tuntunut rauhoittuneen, ja hän on vetäytynyt viime aikoina paljonkin omiin oloihinsa sen sijaan että viihtyisi suuren ihmisjoukon keskellä. Ja kuka hänelle oikein kirjoittaa päivittäin pöllöpostia?
Lähdemateriaali: Overwatch
Hahmokirjoittaja: Mira
Pelaaja: Anni A-V

 

5. lk7. lkAikuisetHahmolista