Pelissä on 47 vapaasti haettavaa oppilashahmoa. Voit hakea mitä vain sinua kiinnostavia hahmoja riippumatta siitä, minkä ikäinen, näköinen tai sukupuolinen olet, tai oletko koskaan hahmosta tai sen lähdemateriaalista kuullutkaan.
 

5. lk7. lkAikuisetHahmolista

 

KORPINKYNSI

Arwen Undómiel
15, f
Undómielin suvusta tiedetään oikeastaan vain, että se on itsekseen viihtyvä vanhoillinen puhdasverissuku, joka harvemmin näyttäytyy seurapiireissä. Täten onkin hyvin poikkeavaa, että Arwen on päätetty päästää Tylypahkaan, kuten veljensä Aragornkin. Kuvankaunis ja hillitty Arwen ei pidä itsestään meteliä, mutta tuntuu jotenkin kiinnittävän etenkin poikien huomion aina astuessaan huoneeseen. Tyttö vaikuttaa päällepäin kiltiltä ja ystävälliseltä mutta onnistuu sangen usein joutumaan kissatappeluiden keskiöön. Ei tyttö itse tunnu olevan riidanhaluinen vaan pikemminkin yrittävän olla kaikille mieliksi. Mistä siis kiikastaa? Tytön paras ystävä, Aviendha, puolustaakin viiltävin sanankääntein, kiivain sauvanliikkein ja nopein herjoin Arwenia. Arwen itse joutuu harvoin ottamaan sauvaansa edes esiin näissä kahakoissa. Pahat kielet ihmettelevätkin ääneen tyttöjen outoa ystävyyttä, jossa Aviendha usein asettaa itsensä vaaralle alttiiksi suojellakseen Arwenia. Jotkut ovat jopa ehdottaneet etteivät tytöt olisi pelkkiä ystäviä.
Lähdemateriaali: Taru Sormusten Herrasta
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Carita I
 
Sam Winchester
16, m
Huispaaja, kympin oppilas, hyvännäköinen lojaali herrasmies… Jollei Samilla olisi Winchesterin sukunimeä, olisi hankala arvata hänen olevan kuuluisan ihmissusien ja muiden uhkaavien olentojen metsästäjän, John Winchesterin, kuopus. Niin kovasti hän eroaa isästään ja isoveljestään Deanista. Sam on eittämättä empaattisen luonteensa kera matkalla haaveeseensa urasta Velhojen neuvostossa. Yksi luotaantyöntävä piirre Samissa tosin on: jokaiselle hänen neljästä entisestä deitistään on tapahtunut jokin haaveri tai muu vakava vahinko. Ensimmäiset kolme olivat ehkä sattumaa, mutta neljännen jälkeen Samin on ollut vaikea saada treffiseuraa. Onneksi kaverit eivät hylkää epäonnista poitsua.
Lähdemateriaali: Supernatural
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Julius L
 
Betty Cooper
15, f
Kiltti, mutta terävä Betty on erinomainen opiskelija ja kultatyttö. Hän ei selvästi pidä suorasta konfrontaatiosta, mutta lehtijutuissaan hän puuttuu moniin epäoikeudenmukaisuuksiin laaja-alaisin mielipitein. Hän esimerkiksi julkaisi hämäräjengi Serpenttejä puolustavan artikkelin, mikä toisaalta laski hänen suosiotaan. Betty on myös valvojaoppilas ja kiinnostunut kaikesta huispaukseen liittyvästä. Puolen vuoden sisään hänestä on tullut entistä paatuneempi suorittaja, ja myötäilevä hymy on alkanut rakoilla. Toisinaan Betty vaikuttaa ihan eri ihmiseltä. Onko tämä se kuuluisa burnout?
Lähdemateriaali: Riverdale
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Kata K
 
Stiles Stilinski
16, m
Stiles jäisi isompikokoisten jalkoihin, ellei olisi sellainen toiset tainnoksiin puhuva papupata. Hänen sarkasminsa iskee, ärsyttää ja tekee hänestä herkästi kohteen kiusaajille. Tämä ei tunnu hyväntuulista Stilesia häiritsevän. Pojalla riittää sen verran älliä, että jopa Isak Valtersen antoi hänelle mahdollisuuden yrttitiedon tuutorina. Nyt he eivät kuitenkaan enää edes vilkaise toisiinsa päin. Arvata saattaa, että herkkähipiäisen Isakin kärsivällisyys ei kestänyt jäkätijäkättäjä Stilesin edessä. Sen sijaan Betty ja Stiles pörräävät jatkuvasti yhdessä, ja monet ovat odottaneet milloin kaksikko vahvistaisi seurusteluhuhut todeksi.
Lähdemateriaali: Teen Wolf
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Noctis
 
Spencer Reid
15, m
Spencer on Yhdysvalloista kotoisin oleva, korkean älykkyysosamäärän omaava nuori nero, jonka hyvin usein löytää joko koulun kirjastosta lukemasta kirjoja pinoittain, pelaamasta velhoshakkia tai kuuntelemassa hyvän ystävänsä Penelopen hauskoja juttuja. Kaksikolla on ilmeisesti jonkin verran yhteistä historiaa, mutta kukaan ei ole tullut kysyneeksi tästä sen tarkemmin. Hyvin rauhallinen, kohtelias mutta myös hieman kömpelö herrasmies kerää sympatiaa sekä arvostusta monilta, mutta on myös niitä kateellisia jotka haluavat tehdä hänestä pilkkaa. Eräänä päivänä poistuttuaan tuvanjohtajansa puheilta, lähti joidenkin 5. luokkalaisten keskuudessa liikkumaan puheet, että Spencer olisi jo ensi vuonna suorittamassa osan S.U.P.E.R.-kokeistaan.
Lähdemateriaali: Criminal Minds
Hahmokirjoittaja: Elmu
Pelaaja: Satu S
 
Alice Cullen
15, f
Alice on omaperäinen naisenalku, joka tuntuu ylitsevuotavan uteliaalta kaikkia ja kaikkea kohtaan. Onhan tytöllä tietenkin omat kaverinsa, mutta tämä saattaa jutella kenelle vain jos sille päälle sattuu. Alice pärjää korpinkynneksi oudon kehnosti koulussa, liekö syynä tämän jatkuva oman päänsä sisällä eläminen – etenkin tunneilla. Ystäviensä ja luokkalaistensa kanssa, Alice on yleensä se, joka haluaisi kaikkien tulevan toimeen ja pyrkii rauhoittelemaan ja puhumaan järkeä konfliktitilanteissa. Tyttö itse suuttuu harvoin mutta kun se tapahtuu, kannattaa toivoa, ettei itse joudu sen kohteeksi. Tyttö on tunnetusti adoptoitu, huhujen mukaan perhe ei tosin ole ihan perinteinen velhoperhe. Sen lisäksi, Alice koki 10-vuotiaana muistinmenetyksen ja muistaakin vain tuon vuoden ennen Tylypahkaa. Onkohan tämä koskaan selvitellyt taustojaan ajalta ennen sitä?
Lähdemateriaali: Twilight
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Aino R
 

PUUSKUPUH

Jack Frost
16, m
Jack on kuulemma kotoisin pienestä ja hiljaisesta maalaiskylästä, mutta Tylypahkassa tämä jokapaikanhöylä on aina keskellä jotakin kommellusta. Huolimatta siitä, että Jack on lähes tauotta joko suunnittelemassa tai toteuttamassa yhtä monista kepposistaan, hänen maineensa oppilaiden sekä opettajien silmissä on lähes yhtä viaton kuin tuo säkenöivä hymy, joka tuntuu olevan tehokas suoja opettajien moitteita ja jälki-istuntoja vastaan. Jack on kaikkien kaveri, mutta varsinkin Hikotuksen, joka onnistuu joskus jopa vaihtamaan vähän vapaalle valvojaoppilasvastuistaan koheltavan bestiksensä seurassa. Viime viikkoina Jackin hymy on tosin hyytynyt, tunnelmanluoja on vetäytynyt kaikkien ystäviensä seurasta, ja koulun käytävillä on kummallisen hiljaista, kun siellä ei kaiu Jackin naurunhekotus. Ei kai hän ole hylkäämässä kokonaan epävirallista velvollisuuttaan hyvänmielen levittäjänä ja luokkatovereidensa VIP-paineiden karkoittajana?
Lähdemateriaali: Viisi legendaa
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Sienis
 
Lucy Pevensie
15, f
Lucy on jästisyntyisestä Pevensien sisarusnelikosta nuorin, mutta ei ole jäänyt sisarustensa varjoon Tylypahkassa – varsinkaan Susanin, jonka esimerkkiä tämä vapaa sielu näyttäisi aktiivisesti välttävän. Toisin kuin kirjaviisas ja sääntöjä noudattava isosiskonsa, Lucy on sopeutunut taikamaailmaan uteliaisuutensa ja vahvan intuitionsa avulla, eikä ystävällisen ja empaattisen tytön ole ollut vaikeaa saada ystäviä. Tarvittaessa Lucy osaa olla myös omapäinen, varsinkin viattomien taikaeläinten oikeuksien ollessa kyseessä. Rakkaan isoveljen valmistuminen Tylypahkasta oli Lucylle kova paikka, mutta ilmeisesti viime viikkojen tiivis yhdessäolo Hikotus Haddockin seurassa on helpottanut ikävää.
Lähdemateriaali: Narnian tarinat
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Siiri Ni
 
Sophie Hatter
16, f
Sophie oli monen mielestä turhan osuva valinta valvojaoppilaaksi: tyttö ei nimittäin katso ikää tai tupaa ojentaessaan tielleen osuvia pahantekijöitä tai vetelehtijöitä. Laiskuus taitaakin olla tämän ylisuorittajan mielestä rikoksista pahin, sillä hän pitää itsensä jatkuvasti kiireisenä kerhoilla ja valinnaisaineilla. Kenties liika kiireisyys on vaikuttanut siihen, ettei tytöllä ole ollut aikaa oppia kontrolloimaan metamorfimaagiuttaan, vaan hänen ulkonäkönsä ailahtelee tunteiden mukaan. Viime aikoina Sophie on tosin ollut tavallista harmaamman ja vanhemman näköinen, eivätkä hänen hiuksensa enää räjähtele tempperamenttisesti eri väreissä – hänet on nähty usein itkeskelevän yksikseen tai puuskuporukkansa ympäröimänä. Tytön hiukset leimuavat nykyään tulidemonin lailla vain tämän kurmuuttaessa Haurua pojan ulkonäkökeskeisyydestä.
Lähdemateriaali: Liikkuva linna
Hahmokirjoittaja: Annu
Pelaaja: Elisabet V
 
Gabrielle Herodotus
15, f
Gabrielle on elämäniloinen runoilija sekä tarinoiden kirjoittaja, joka ei tunnu sanovan mitään negatiivista kenestäkään, ainakaan julkisesti. Puuskupuhissa hänellä on paljon ystäviä, mutta Gabrielle on erinomaisesti rakentanut ystävyyttä yli tuparajojen ja mielellään tutustuu uusiin ystäviin uskoen, että kaikissa ihmisissä on jotain hyvää. Hänet on pari kertaa kuultu käytävillä kyselevän kaksintaistelukerhon perään, mutta vielä häntä ei kerhon parissa olla nähty. Jostain syystä hän pyörii silloin tällöin poikkeuksellisesti koulun “koviksien” parissa. Gabriellessa on myös aimo annos haaveilijaa, hän haluaisi nähdä maailmaa ja kokea kaikkea mahdollista, sillä hän uskoo, että hänellä on hyvin tärkeä elämäntehtävä, jota hän ei vain vielä tiedä.
Lähdemateriaali: Xena
Hahmokirjoittaja: Elmu
Pelaaja: Mia L
 
Hikotus Horrendous Haddock III
15, m
Pitkä ja kummallinen nimi on aina ollut Hikotuksen heikko kohta. Tämä hiljainen ja rauhallinen tapaus viihtyy parhaiten kirjan ääressä, mutta hänen parhaalla ystävällään Jackilla on monesti tihutyöt mielessä, ja kaksikon harvemmin on nähty liikkuvan erillään. Kaipa vastakohdat täydentävät toisiaan, mutta nyt Hikotuksen saatua valvojaoppilaan merkin tuntuu ystävysten välille tulleen jotain, sillä Hikotus on löydetty ennemmin läksyjen ja uusien tehtäviensä parista kuin Jackin seurasta. Hikotuksen isä on tunnettu norjalainen dragonologi, mutta hän ei tunnu tulleen isäänsä vaikka taikaolentojen kanssa pärjääkin – sen sijaan Hikotus on koulussa keskittynyt loitsujen teorioihin ja ilmaissut kiinnostustaan alkemiaan.
Lähdemateriaali: Näin koulutat lohikäärmeesi
Hahmokirjoittaja: Mira
Pelaaja: Jori V
 
Simba Mills
15, m
Simbaa voisi kuvata yhdellä sanalla hyvin: mukavuudenhaluinen. Jätkän koulupuku repsottelee miten sattuu ja krakaa hän tuskin koskaan kiristää tai edes solmii, jos jätkä on hukassa tämä löytyy useimmiten puuskupuhin oleskeluhuoneen pehmeiltä sohvilta löhöämästä ja aamutunnit jäävät joskus väliin unien voittaessa. Simban läheisimmät kamut ovat muut puuskuvitoset, jotka tuntuvat muodostavan jonkinlaisen symbioottisen kaverilössin. Simba tykkää heittää mielestään hyvää läppää ja löytää melkein kaikesta jotain hekottelun aihetta. Jätkä ei tykkää haastaa riitaa vaan mieluummin luikkii karkuun kun ongelmia tulee vastaan, ja ehkä vain parempi kerran jätkä tuntuu niin usein joutuvan kiipeliin uhkarohkeiden temppujensa vuoksi. Ainut asia, mikä saa pojan tulistumaan, on jos joku kokee asiakseen aukoa päätään pojan taustoista: tämä kun on kasvanut homoparin adoptiolapsena. Tietääkö kukaan oikeastaan mitään Simban biologisista taustoista?
Lähdemateriaali: Leijonakuningas
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Venla W
 

LUIHUINEN

Steve Harrington
16, m
Harrington on ikivanha varakas puhdasverinen suku. Perheen nuorimmainen Steve “the King” kulkee samaa menestyksen tietä, ja hänet nimettiin huispauskapteeniksi kouluvuoden alussa. Steve nauttii myös ikätoveriensa suosiosta ylitse klikkirajojen. Tämä saattaa herättää närkästystä niissä, jotka eivät välitä pojan puolueettomasta asenteesta. Jos kerran Steve haluaa vain hyviä viboja, niin miksi hän antaa sortajien – kuten kaverinsa Isakin – mellastaa? Viime aikoina Steve on ollut jotenkin panikoiva ja säikky. Huispaustiimin kuviot ovat tällä haavaa sotkussa, joten liekö se osasyy pojan stressiin?
Lähdemateriaali: Stranger Things
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Tanja H
 
Isak Valtersen
16, m
Vihainen kissanpentu kuvaa Isakia; vaikea ottaa tosissaan, mutta varomattomuus kostautuu pikkukisun raapaistessa terävillä kynsillään. Isak vaeltelee ympäriinsä välinpitämättömänä ja osaa olla suorastaan tyly. Hänellä ei tunnu olevan minkäänlaisia intressejä tai tulevaisuuden suunnitelmia, ja hän on erityisen kuivakka joukosta erottuvia yksilöitä kohtaan. Isak ja Jughead ovat useampaan otteeseen antaneet nyrkkiensä laulaa, eivätkä he siedä toisiaan. Kuukauden mittaan Isak on nähty, herra paratkoon, hymyilemässä ja nauramassa avoimesti. Siis lähes päivittäin? Bestis Steve vaikuttaa olevan iloinen, mutta moni pitää tätä ilmestyskirjan enteenä maailmanlopusta.
Lähdemateriaali: Skam
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Marika T
 
Hauru Kimura
16, m
Mahoutokorosta Tylypahkaan vasta viime syksynä vaihtanut Hauru on kaunis ja komea yhtä aikaa, aina virheettömästi pukeutunut ja jo nyt sydäntenmurskaajan maineessa. Onko tuo ihmekään, kun äiti on kansainvälinen supermalli ja isä perustanut Britannian ensimmäisen kauneustaikabisneksen, Beauty by Kimuran, josta kaikki rikkaat ja kuuluisat hankkivat kauneusloitsunsa ja -liemensä. Pahat kielet kertovatkin, että suurin osa Haurun ulkonäöstä tulee isin pulloista ja purnukoista, ja että hän välittää näitä myös läheisimmille tupatovereilleen, luihuistyttötrio Natashalle, Wandalle ja Scarlettille. Vaikka Hauru yleensä pitääkin kovaa meteliä nais- ja koulumenestyksestään, on hän viime aikoina ollut kovin vaatimaton ja hiljainen – onpa hänet pariin kertaan nähty julkisilla paikoilla bad hair daysta huolimatta. Voisiko syynä olla puuskutyttö Sophien päätös ottaa Hauru silmätikukseen kovaäänisessä taistelussaan pinnallisuutta vastaan?
Lähdemateriaali: Liikkuva linna
Hahmokirjoittaja: Annu
Pelaaja: Soni T
 
Scarlett O’Hara
15, f
Tämä ainakin omasta mielestään kiistatta etelän kaunein neitokainen tuntuu kulkevan pää pilvissä ja kuvittelevan olevansa kovinkin ihmeellinen tapaus. Yhdessä Wandan ja Natashan kanssa hän muodostaa Luihuisen Queen B-trion. Scarlett löytyy usein parisuhdedraamojen keskeltä – tai pitäisikö sanoa kolmantena osapuolena niistä? Tyttö itsehän väittää kivenkovaa, ettei ole seurustellut eikä ole hänen vikansa jos bestiksen poikaystävä alkaa Scarlettia liehitellä. Scarlett on huomattavan kiivasluontoinen suuttuessaan mutta yleensä tytöstä huokuu pikemminkin jäätävää kaunansekaista vihaa ennemmin kuin puhdasta ja tulista raivoa. Jokin Arwenissa saa kuitenkin tytön poikkeamaan muutoin kylmänkalseasta vihanpidosta ja vallan ottamaan taikasauvansa esiin kirouksien lennellessä. Ei ole siis tavatonta että Scarlett sekä Arwenia puolustanut Aviendha istuvat yhdessä jälki-istuntoa tapeltuaan näyttävästi keskellä Suurta salia. Sally on Scarlettin serkku mutta tytöt eivät varsinaisesti vaikuta sydänystäviltä. Oikeastaan Scarlettin parhaat puolet pääsevätkin esiin lähinnä poikien seurassa, jolloin tyttö on mitä miellyttävin ja flirttailevin ilopilleri.
Lähdemateriaali: Tuulen Viemää, Scarlett
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Milla K
 
Wanda Maximoff
16, n
Wanda on hiljainen osa Luihuisten voimakolmikkoa. Hän tuntuu monesta alkuun kylmältä ja ulkopuoliselta, eikä tutustumista helpota Wandan luontainen lahjakkuus lukilitiksessa. Hänen ei ole silti ikinä nähty käyttävän kykyään väärin, ja vaikka hän vaikuttaa muutenkin hieman oudolta, on Wandalla selkeästi lämpimät välit ystäviinsä ja muihin joiden kanssa on päätynyt tekemään koulutehtäviä yhdessä. Viime vuonna muistetaan, kuinka Wanda lähti kesken kevätlukukauden, sillä hän alkoi yhtäkkiä kärsimään pahoista päänsäryistä ja kuulemma jopa hallusinaatioista. Nyt kivut vaikuttavat hävinneen, vaikka ovatkin jättäneet hieman ahdistavan auran hänen ympärilleen. Wandan tausta on aina ollut hämärän peitossa, eikä kukaan oikeastaan tiedä keitä hänen vanhempansa edes ovat, mikä on monet saanut päättelemään että hän olisi jästisyntyinen. Wanda ei ole kommentoinut asiaa mitenkään.
Lähdemateriaali: Marvel
Hahmokirjoittaja: Mira
Pelaaja: Siiri Nu
 
Natasha Romanova
15, f
Natasha tietää tasan tarkkaan olevansa vitosluokan parhaimmistoa ja niin ovat tytön kaveritkin. Scarlett, Natasha ja Wanda ovatkin sellainen mahtitrio, että muut voivat hyppiä pois tieltä kun he tulevat käytävää pitkin. Natasha löysi Tylypahkaan tullessaan kauan sitten kadottamansa siskon ja joutui sitten muuttamaan ärsyttävän Anastasian ja tyttöjen Isoäidin kanssa asumaan. On tuossa omat hyvät puolensa, raha ei lopu koskaan kesken ja tulipahan kaikille selväksi, että hän on entisen Venäjän taikaimperiumin tsaarin tytär, käytännössä siis prinsessa. Suck on that, losers. Natasha nauttii flirttailusta ja kiusoittelusta ja miessäätöjä tälle onkin kertynyt nuoresta iästään huolimatta jo useita. Tyttö ylläpitää imagoaan viimeiseen asti eikä koskaan joudu hämilleen, vaikka itse saa kyllä terävillä sanoillaan muut joskus änkyttämään. Natashaa näkee tiiviistä kaveriporukasta huolimatta seikkailemassa välillä yksin ties missä, mitähän tyttö oikein keskenään puuhailee? Ei varmaan mitään hyvää…
Lähdemateriaali: Marvel Cinematic Universe
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Susanna M
 

ROHKELIKKO

Nancy Wheeler
16, f
Puhtoinen lähiötyttö Nancy ei istu rohkelikkojen stereotypiaan. Ellei hän olisi sen verran kipakka pakkaus haastettaessa, voisi kyseenalaistaa mitä hän tuvassa edes tekee. Nancyn sijaan tokaluokkalainen pikkuveli Mike nosti Wheelerien nimen tapetille keväällä, kun tämä kavereineen onnistui räjäyttämään kokonaisen tornin metkuillaan. Yksityiskohdat tapahtuneesta ovat edelleen mysteeri. Sympatiaa Nancylta herkeää useimmille, ja viimeisin avustuskohde lienee aamiaisseura Dean Winchester, tuo puuskupuhien musta ritari. Romanssi syttymässä? Toisaalta Nancy on bongattu myös Steve “the Kingin” kanssa supattelemassa tuntien jälkeen, joten ehkä ainekset ovatkin vanhaan kunnon kolmiodraamaan.
Lähdemateriaali: Stranger Things
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Eeri S
 
Jughead Jones
15, m
Tavaramerkkinsä pipon alta löytyy pikkuvanha anarkisti, joka ei säästele sanoissaan ja puolustaa altavastaajia sortajien edessä. Jugheadin isä FP on hämäräjengi Serpenttien johtohahmo, jonka monet leimaavat silkaksi roskasakiksi. Jughead itse kantaa Serpenttien tunnusta ylpeydellä ja toteaa heidät väärinymmärretyiksi. Hän aikoo kuulemma kirjoittaa aiheesta kirjankin, kunhan saa parhaillaan olevan mysteeriromaanin valmiiksi. Viime aikoina Jugheadin uskottavuus on kokenut kolauksen, kun Trisin ruumiin läheltä löydettiin Serpenttien verinen rintamerkki. Yhteensattuma? Ainakin Jugheadin mielestä, sillä Tylypahkassa ei tiettävästi ole hänen lisäkseen ainuttakaan Serpenttiä.
Lähdemateriaali: Riverdale
Hahmokirjoittaja: Elisabet
Pelaaja: Teemu S
 
Aragorn Dúnedain
15, m
Aragorn tuntuu viihtyvän paljon ulkoilmassa ja norkoileekin usein kielletyn metsän rajoilla – ellei jopa itse metsässä mm. Legolasin seurassa. Poika tuntuu olevan kielivirtuoosi ja puhuukin monia vieraita kieliä sujuvasti. Kolmosella Aragorn onnistui itse asiassa kesyttämään hevoskotkan vahingossa puhuttuaan tälle tunnilla. Aina tuosta lähtien jätkän ollessa pihamailla hakeutuu kyseinen hevoskotka hänen luokseen, minkä seurauksena ansaitsi liikanimen Hevoskotkakuiskaaja. Monia hämmentää Aragornin ja Arwenin keskenäinen suhde. Aragorn tuntuu heittävän rakastuneita katseita Arweniin kun taas Arwenin on kuultu kutsuvan poikaa pikkuveljekseen. Aragornin tiedetään harjoittelevan fyysistä taistelua ja kaksintaistelua niin Xenan kuin Legolasinkin kanssa. Huhupuheet kertovat Aragornin osaavan tehdä jonkinlaisia ihmeparannuksia mutta toiset väittävät kyseen olevan vain silmänkääntötempuista. Kiehtovaa olisikin tietää mitä varten Aragorn harjoittelee jatkuvasti eri taistelulajeja ja samoaa Kielletyssä Metsässä koulusta erottamisen uhalla.
Lähdemateriaali: Taru Sormusten Herrasta
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Josefina N
 
Nynaeve Al’Maera
15, f
Nynaeve on itsevarma ja sananvalmis tyttö joka on mielestään aina oikeassa ja elääkin suht mustavalkoisessa maailmassa. Nynaeven kanssa väitteleminen onkin kuin kivimuuria hakkaisi paljain käsin. Tyttö ajaa voimakkaasti naisten oikeuksia, mikä näkyy etenkin jos huispaus tulee puheeksi. Hänen mielestään tytöillä on paljon heikommat mahdollisuudet päästä joukkueeseen ja että jotain asian eteen olisi tehtävä. Nynaeve on sangen nenäkäs jopa aikuisia kohtaan, mikä viekin hänet usein jälki-istuntoon. Tyttö onkin laiskanläksyllä useammin kuin kukaan jaksaisi laskea, sillä tällä on aina ollut huomattavia vaikeuksia tehdä taikasauvallaan yksinkertaisintakaan loitsua oikein, ainakaan harjoittelematta kymmenkertaisesti sen ajan kuin mitä luokkatoverit. Tosin tästä tyttöä ivanneet ovat saaneet katua, sillä tytöstä puhkesi riitatilanteessa muinainen loitsulaulannan taito, joka pakotti häntä ivanneen vitosten luihuistyttötrion anteeksipyyntöön. Vaikka tyttö ei taida hallita taitoaan täysin – tai ehkä sitä suuremmalla syyllä – se suojaa häntä pahimmilta kiusaajilta. Nynaeven parhaat ystävät ovat Jughead ja O-ren.
Lähdemateriaali: Ajan Pyörä
Hahmokirjoittaja: Bella
Pelaaja: Jonna T
 
O-Ren Ishii
16, f
Vakavasta naamastaan ja erehtymättömästi tähdätyistä loitsuistaan tunnettu O-Ren on kiinalaisen ex-maajoukkuehuispaajan ja japanilais-brittiläisen aurorin tytär, joka on kasvanut ja käynyt koulunsa Iso-Britanniassa. Hänen isänsä murhattiin hämäräperäisesti työtehtävissään Britannian taikaministeriölle, minkä vuoksi tytär lähetettiin vuodenvaihteessa sukulaisten luo toipumaan ja käymään Japanin velhokoulu Mahoutokoroa. Nyt O-Ren on kuitenkin yllättäen palannut Tylypahkaan ja ottanut kuolleen Tris Priorin paikan tupansa huispausjoukkueessa – urheilullinen tyttö ehti odotella aikaansa joukkueen varajäsenenä jo muutaman vuoden, mutta on melko karua, että hänen täytyi periä murhatun ystävän pelipaikka. On syytä olettaa, että periksiantamaton ja jääkylmällä oikeudentajulla varustettu O-Ren ei lepää ennen kuin hänen isänsä sekä Trisin murhaajat saadaan kiinni.
Lähdemateriaali: Kill Bill
Hahmokirjoittaja: Matilda
Pelaaja: Lilja F
 
Tobias “Four” Eaton
15, m
Tobias on juron oloinen jätkä, jonka kovan kuoren alta paljastuu kuitenkin lämmin sydän, kun tähän tutustuu vähän paremmin. Tobias ei päästä helposti lähelleen, mutta sitten kun tämän ystävyyden voittaa puolelleen, ei sitä hevillä menetä. Pojasta löytyy vitsailevakin puoli, vaan sitä ei hetkeen olla nähty tämän tyttöystävän Trisin kuoltua. Tuon traagisen menetyksen jälkeen Tobias on itseasiassa ollut melko riidanhaluinen ja räjähdysherkkä, niin muita oppilaita kuin opettajiakin kohtaan. Joidenkin mielestä on jopa epäreilua, mitä kaikkia typeriä tekoja on katsottu läpi sormien, vain koska “poika suree”. Pojan isä on ministeriössä töissä, tosin tällä menolla Tobias ei kyllä seuraa isänsä askelissa. Tämän äiti jätti perheensä kadoten vuosia sitten tuosta vain aiheuttaen melkoisen skandaalin; jos haluaa Tobiaksen kimppuunsa ei tarvitse kuin vähän lohkaista jotain äitiin tai Trisiin liittyvää vitsiä.
Lähdemateriaali: Outolintu-kirjasarja
Hahmokirjoittaja: Ulla
Pelaaja: Matias K

 

5. lk7. lkAikuisetHahmolista